sâmbătă, 1 decembrie 2007

Mai lasa capra vecinului si uite-te la a ta

Suntem un popor de dobitoci. Din foarte multe puncte de vedere. Si degeaba comenteaza toata lumea, ca deh, mosii, babele sunt sclerozati, imbecili, dubiosi, nu va suparati, exista oameni muuuult mai tineri ca ei care fac de o mie de ori mai rau.

Ok, sa zicem, comentezi cand mosu' te impinge in troleu, cand babele iti dau cu punga in cap, da macar stii ca nu ai nicio tangenta cu ei in viata, ca pot sa-ti dea pana maine, ca pot sa te injure, pana la urma NU te va afecta cu nimic. Nu trebuie sa luam lectii de auto aparare [ si aici am citat din marii clasici ] pentru a ataca mosii din troleu cand iti pun mana pe spate [ si NU zic ca nu sunt unii care exagereaza si se freaca cu p**a lor de curu tau, acolo da, urla, tipa, zbiara, fa ca toti dracii, ca d'aia ti-a dat dumnezeu, buddha, allah sau in cine crezi gura ].

Acum, nu vreau sa vorbesc de mosii si babele din trolee, evident ca sunt unii exasperanti, dar uitati-va putin si in ograda voastra, si o sa gasiti si acolo oameni poate mai exasperanti ca ei. De ce de ei nu vorbiti? De ce nu comentati cand zic ceva imbecil si cu care nu sunteti de acord? De ce?

Pai pentru ca multi nu au personalitate, si isi creeaza una falsa, pe care o pot schimba, si cu care se pot adapta in timp scurt fiecarui lucru, chit ca nu este pe placul lor. Ori, scuza-ma, asta e orice numai personalitate nu. Ori iti sustii ideile, parerile, gandurile pana la capat si iti bagi ceva in ce crede lumea, ori esti un catelus care e de acord cu tot doar pentru a avea cu cine sa stea si pentru a fi bagat in seama.

Acum, fiecare alege ceva, fiecare are niste principii in viata dupa care incearca sa traiasca, si nu ma bag eu in viata nimanui [ mai putin in a mirunei :)) >:D< ].





Si acum, deja faimoasa replica, ' mai lasa naibii pupatu in cur ca ti s-au uscat buzele '


3 comentarii:

Nicole spunea...

sunt diverse motive pt care unii prefera sa taca si sa inghita... as putea da exemple, dar lumea o sa zica ca sunt nesimtita [<--uite de ce uneori tac].

ideea e ca in anumite situatii e mai bine sa taci.

plus de asta, gandeste-te, daca incepe toata lumea sa spuna ce nu-i convine, ajungem la un haos total.

oricum, nu trebuie sa taci mereu... doar uneori. situatiile delicate o cer...

>:D<

Sophie spunea...

ai dreptate, si eu tac de multe ori, incerc sa ma abtin, dar aici vorbeam de situatii exagerate, in care iti sare efectiv mustaru' si totusi unii tac doar pentru a fi placuti sau din alte motive.

mi se pare ca isi calca pe orgoliu, asta daca au asa ceva.

nu cred ca as putea sa tac daca cineva mi-ar zice ceva ce ma afecteaza direct, sau poate sunt eu prea orgolioasa.

dar asta sunt situatii, si probabil ca si tu ziceai tot de astea.

picaturi spunea...

unii chiar nu tac:D :>

http://blog-anti-radu.blogspot.com/