miercuri, 7 mai 2008

Milano

Nu va recomand sa plecati vreodata de pe aeroportul Baneasa. Nu. Stai la coada 1 ora ca sa iti dai valizele, si porma te priveste unde stai pana cand faci check in-ul, pentru ca in sala minuscula unde exista un bar care NU face fata multimii insetate si infometate cam greu sa gasesti loc. Tipa care anunta zborurile iti face toata ziua. Are o voce criminala.

Milano e frumos. E mai frumos ca Roma. Cel putin mie asa mi s-a parut. Mai putina lume, mai putina caldura, oameni care aratau mai bine. Nu aglomeratii, nu atatea gunoaie, nu atatea urlete. Bine, aglomeratie e in fata la Dom. Dar numai acolo. In rest e ok. Porumbeii de la Dom sunt in schimb o problema. Adica, sunt oameni p'acolo care trag de tine ca sa faci poze cu un porumbel pe mana pt 5 euro. Pffff, hilarious. Si chiar erau prosti care faceau poza asta. Pe urma, calci in cacat de porumbel non stop. Nu exista loc care sa nu fie acoperit de cacat de porumbel. Daca ai ghinion, ti se caca in cap. Am avut ghinion, normal.

Centrul e de vazut [ Domul, Scala, Castello Sforzesco ], nu am fost la Santa Maria delle nuj ce [ unde e cina cea de taina ], pentru ca nu le am cu bisericile. Stadionul e de vazut. Daca e un meci, gooooo for it, atmosfera este absolut incredibila. Daca nu, macar muzeul lui AC Milan.
Nu merita sa mancati altceva in afara de pizza, paste si inghetata [ mangoooo!! ].

Si ultima chestie. Nu va enervati cu italienii care nu stiu boaba de engleza. O sa intelegeti in mare tot ce zic ei in italiana lor.

All in all, Milano was ok, but i'm so glad i'm home. I missed everything. The cigarettes, the friends, the cigarettes, the friends, the beer, the friends, the cigarettes.



Personal favourites in Milano:

1.San Siro [ genial.genial.genial.genial. Merda intersitaaaaaaa ]
2.Kaka [ asta merge cu San Siro, dar heeey ]
3.Mango ice cream
4.La Malmaison cafe
5.Corso di Bueno Aires [ shopping ]
6.The coffee
7.The pasta
8.The scooters
9.The guys [ doaaaaaamne ]


Melodii pe care le-am tot ascultat acolo:

The Getaway People-There she goes
The Cat Empire-Sly
Oasis-Whatever
Arctic Monkeys-D is for dangerous
Stereophonics-Dakota

Cam asta a fost.


PS. Viata la 16 ani nu e cine stie ce. Jur. In afara de acel rid care nu-l aveam inainte, everything is the same.
Singura chestie care e mai ok, nu mai face nimeni misto de mine ca am 15 ani. Suckeeeers.

Un comentariu:

miruna. spunea...

andreea are doar 16 ani, andreea are doar 16 ani! * te arat cu degetu'*
*dau din cot si fac cu ochiu'*
*rad*
*rad isteric*