joi, 22 noiembrie 2007

Isterii

Cate isterii a lansat otvu', niciuna nu a avut un impact mai mare ca aceasta cautare a Elodiei, cautare ce este facuta cu patos, patima si interes de orice patriot de oriunde s-ar afla, doar Elodia a ajuns sa fie simbol national. Si suntem mandri de acest lucru!

Acum cateva luni era elevu' care s-a aruncat de la geam pt profa aia. 2 saptamani numai despre asta s-a vorbit, i-au luat telefonul femeii, controlat, afisate mesaje pe post, prin ziare, cauze, motive, lacrimi, urlete, corasonuri, tampenii. Pana la urma nu s-a ajuns nicaieri, baiatu' ala saracu tot mort e, profa ca o mai fi, ca n-o mai fi profa, chiar nu ma intereseaza.

Acum. De o luna, toata Romania are pe buze numele Elodia. Oriunde ai merge auzi numele Elodia, ce a mai facut tampita, la ce cretinitati s-a mai gandit diaconescu ca s-o gaseasca, la ce nenorocit e Cioaca, si, creme de la creme, pe unde naiba mai e si tampita. Cred ca Elodia ori a descoperit o metoda de teleportare, ori a fraierit juma de pamant [ vorbim de: oameni de la banci, ca na, are nevoie de bani, politisiti, vamesi, stewardese, soferi, mii si mii de oameni ] pentru ca este IMPOSIBIL sa mergi din Romania pana in Italia, pe urma in China, sa te duci in State si sa te intorci in Spania, sa fii cautata de NASA si de cine dracu mai e cautata si sa nu o vada NIMENI.

Acum, exista 2 mari posibilitati [ daca excludem descoperirea unei metode de teleportare ]:

1) ori proasta e moarta de o luna intr-o rapa si au mancat-o ursii, lupii, vulpile, iepurii, veveritele si alte alea.

2)ori proasta e bine-mersi acasa la unu de la otv, si se strica de ras cand vede cat scandal se face pe seama ei.

Sper sa fie adevarata prima varianta, si poate sa o fi omorat-o si mama, nu ma intereseaza, bine ca e moarta, si sper sa inceteze naibii odata tot scandalu' asta, sa pot sa merg pe strada sau in mijloacele de transport din Bucuresti fara sa ii aud numele.

Daca mai dureaza mult, vreau voluntari sa faca ceva 'senzational' demn de o noua isterie. Idei?

2 comentarii:

Nicole spunea...

poate ca nu a fost mancata chiar de veverite... *lol*

deja se mai potoleste mass media cu povestea Elodiei...

<3

Sophie spunea...

era si timpul frate

nu a fost mancata de veverite, excludem varianta asta :))

>:D<