vineri, 23 noiembrie 2007

Gnome mania





Cum avem obiceiul de a-i copia pe americani in TOT ceea ce fac, acum 'gnome mania' a ajuns si in Romania. Nu, nu e de bine. In afara de faptu' ca sunt absolut sinistri, hai sa fim seriosi ce e asa dragut la niste creaturi de 20 cm cu barba pana la genunchi, cu scufita rosie, cu ochisori mici si negri, si cu pantaloni verzi, galbeni sau alte culori.
Ce e cel mai rau. They are everywhere. Pe bune. La televizor, in reclame, pe net, in curtile oamenilor, la geamurile de la bloc [ jur ca am vazut unu la fereastra de la apartamentu uneia ], EVERYWHERE!. Si ii mai auzi pe unii ' aw, ce scumpic si dulcic e ala micu '. Mda, ala micu si dulcicu care la noapte o sa vina pas-pas si o sa-ti bage cutitu-n spate. Pai daca esti prost, asa iti trebuie.

S-au facut FUNDATII pentru pitici. fundatii. Adica, oamenii mai degraba salveaza gnomii. Adopta gnomii. Doneaza bani pentru gnomi. Nu's eu ultima pacifista, preocupata de ce se intampla prin toata lumea, dar ORICUM mai degraba as da niste bani pt copii flamanzi din Tanganica decat sa dau o bucata de hartie igienica pt gnomii lor. Hua!

Reajung la concluzia ca sunt unii oameni mai nebuni ca mine. Deci da, se poate. Yesssss [ zambet de lup hamesit inainte sa se arunce pe Scufita Rosie. ]


3 comentarii:

miruna. spunea...

C'est con.

Sophie spunea...

ouais.

ai recunoscut 'yessss-ul'? :))

Nicole spunea...

suntem un popor de prosti, si cred ca this sums it all up... numai in Romania poate exista o fundatie pt piticii de gradina.

<3